Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 23 oktober 2016

52.180 Vakantiewerk

Ondanks de vakantie stond mijn to-do-list behoorlijk vol. Nieuwe bril voor manlief uitzoeken, met Dochterlief op jacht naar een nieuwe winterjas, bezoek aan het AMC en natuurlijk de nodige huishoudelijke klussen. Maar ik maakte ook zeker tijd vrij voor mezelf.

En na het bezoek aan Betina kon ik niet anders dan verder met gaan met de quilt-in-wording. Overigens is dit wel een meerjarenplan...... Maar na de moeizame start, die mijn motivatie ondermijnde, heb ik er nu weer zin in. Dus aan de gang met blok 5.

 Freezerpaper op de stof strijken en uitknippen.


Dan krijg je dus dit. 

Voor het eerst met behulp van lijm en appliquickstokjes de randen verwerkt. 


Zo moet het worden. 

Het eerste partje zit vast.

En nu weet ik weer waarom ik appliqueren zo leuk vind. Mag ik nog een week vakantie??????

Geen opmerkingen: