Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 29 december 2013

52.77 haken

De laatste dagen ben ik aan het haken geweest. Heerlijk languit op de bank, elke keer een paar toeren haken. Geen stress, geen druk van moeten en als ik geen zin meer had, simpelweg het haakwerk wegleggen. Het waren dan ook twee kleine projecten.

Nog een kerstbal, zilver in dit geval.


En een 4Daagse-mascotte. Alvast voor 2014.



Deze keer heb ik hem rondgehaakt, zodat ik alleen de bovenkant maar dicht hoefde te maken met naald en draad. En omdat ik afhechten enzo vervelend vind, is dit een mooie oplossing. Dit exemplaar is wel iets steviger dan zijn maten. Maar ach, de wandelaars in Nijmegen zijn ook divers van postuur.


Geen opmerkingen: