Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

dinsdag 15 maart 2011

Ma-am .......

Ik had de vraag al meerdere keren gehoord. "Ma-am, wanneer eten we weer pannenkoeken?" Nou, goeie vraag. Het is in deze tijd van het jaar altijd erg hectisch in huize Wandelen en meer, dus dit soort tijdrovende projecten schieten er regelmatig bij in.

Maar nu was ik een keer op tijd thuis en manlief kwam sowieso niet thuis om te eten, dus het moest maar een keer gebeuren. Nu wil het geval dat dochterlief al een aantal keer geholpen heeft bij het bakken van pannenkoeken, dus zij zou haar broer wel even vertellen hoe het moet.

In perfecte harmonie begon het avontuur. Eieren en melk samen kloppen. Daarna het pannenkoekenmeel toevoegen. En dat is wel het pannenkoekenmeel van "de molen"' en andere pannenkoeken worden er niet gegeten!!!!!

Het bakken begon ook in goed overleg. Dochterlief met spek, Wandelmannetje zonder spek. En toen .....

Begon de op Nickelodeon de serie "Het huis Anubis" en die wordt met volle overtuiging gevolgd. Het gevolg...... Ik bakte de rest van de pannenkoeken.

Gelukkig hielpen Dochterlief en het Wandelmannetje wel met het opeten van de pannenkoeken, want dat had ik in mijn eentje niet voor elkaar gekregen!

Geen opmerkingen: