Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 21 november 2010

Een lange, lekkere luie zondag

Zo...... wat waren we hier aan toe. Een zondag zonder plannen, verplichtingen en andere mensen. Terwijl wij vanmorgen lang in bed bleven, zaten onze schatjes al beneden. Er werd een tv gekeken. Ondertussen werd er een hut gebouwd, waarbij de regels voor een verblijf in dit onderkomen voor de zekerheid duidelijk op papier werden gezet.

Je kan niet duidelijk genoeg zijn toch. En een beetje zelfkennis kan ook geen kwaad. Als je toch zeker weet dat je het niet kan laten om je broer te pesten, kun je dat maar beter opnemen in de regels. Wel positief geformuleerd trouwens.

Nadat wij het nodige achterstallige huishoudelijke werk hadden weggewerkt, was er tijd voor spelletjes. Gelukkig is papa altijd bereidt om als jury op te treden.

Zeker bij een potje schaak is dat wel nodig af en toe.

Daarnaast was ik een poosje met naald en draad in de weer, .......

......... was het ondertussen tijd voor een drankje .......

...... en een hapje...........


Werd er een nieuw spelletje gedaan ........



....... en konden de kaarsjes aan.

Zoonlief verdiepte zich nog even in de achtergrond van zijn favoriete dieren........

........ en toen was de zondag alweer voorbij. Hapje eten, Studio Sport en kindertjes naar bed. Wat een heerlijke dag. Tijd voor elkaar. Tijd om te genieten. Hoop dat er nog veel van dit soort zondagen volgen komende periode.

Geen opmerkingen: