Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 12 september 2010

Waarom?

Tja, waarom start je een blog???? Na lang nadenken start ik nu een blog om de wandelvorderingen van ons wandelmannetje bij te houden. In ieder geval in aanloop naar de N4D van 2012.

Daarnaast gebeurt er in ons gezin nog zoveel meer naast het wandelen, waardoor ik nu al zeker weet dat ik mijn berichten zeker niet kan beperken tot het wandelen alleen. Alleen al omdat er naast ons wandelmannetje ook nog een meisje rondhuppelt dat zeker de nodige aandacht verdient.

Al met al denk ik dat er genoeg te vertellen valt, nu alleen nog de tijd vrijmaken om hier ook echt iets van te maken!!!!

2 opmerkingen:

Liesie zei

De tijd klopt nog niet, maar ben er ook nog niet achter hoe ik die moet aanpassen!!!!

Liesie zei

Jaaaaaa, toch gelukt. De tijd staat nu goed!!!!