Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 25 december 2011

Zo ferry muts

De kinderen en ik vonden dat manlief wel een kerstpakket verdiende. Tenslotte is het ziekenhuis niet de leukste plek om de kerstdagen door te brengen. En dus bedachten we gister wat er allemaal in het pakket moest.

In ieder geval een tekening van de schatjes. (Hoewel zoonlief wel direct zei dat hij geen ingewikkelde dingen ging maken, want tekenen is niet zijn ding!) Prima. Dochterlief vond het wel een goed idee om een foto van ons drieën toe te voegen. En dus maakten we, met behulp van de zelfontspanner, een foto van ons drieën op het strand. Zoals altijd is dat lachen. Toestel instellen, knopje indrukken, rennen door het mulle zand en dan heeft zoonlief zijn ogen weer dicht..... Dus opnieuw het hele ritueel afwerken. Uiteindelijk hadden we een foto die acceptabel is.

Zoonlief vond dat papa wel een gelukspoppetje kon gebruiken. In overleg met zijn zusje werd het een geluksster. En deze werd het.


Natuurlijk mocht iets te eten niet ontbreken. En omdat wij zelf ook wel eens zin hebben in iets lekkers tijdens het bezoekuur, kochten we een zak met gemengde chocolaatjes. Manlief de pure, ik melk en de schatjes wit. Iedereen blij. En die dropjes lusten we zelf ook wel.....


Dochterlief maakte weer een waar kunstwerk voor haar vader. Een bord toverspaghetti, met lepel en een spelletje om te bepalen hoeveel happen hij moet nemen. En waarom die toverspaghetti zo speciaal is, legde ze nog even uit.


 
Omdat niet alles even goed leesbaar is, toch nog maar even de tekst: Hier voor jou een bort toverspaghetti. Eet maar, 1 hap is zoveel waart als 10.000 edelstenen. Maar je voelt je ook meteen een stuk beter. Dus eet maar Gauw!!!!

Ook zoonlief liet zich niet onbetuigd. Hij deed inderdaad niet ingewikkeld, want hij tekende de deur van de ziekenhuiskamer en zette daarbij wat hij kwijt wilde. En dat loog er niet om: Hier ligt de liefste vader van het land, de wereld, het heelehal en omstreken. Dat jullie het even weten!


En het dan zie je dat hij ook al wat Engels heeft gehad. Want hij houdt van zijn vader. Zo ferry muts


Manlief was erg blij met zijn cadeaus en heeft al een deel van de chocolaatjes met ons gedeeld.


Zijn prikbord begint al aardig vol te raken. Alle kerstkaarten die we als gezin gekregen hebben, heb ik maar niet opgehangen, want dan moet ik de muren ook gaan gebruiken. Maar alle kaarten worden enorm gewaardeerd door ons alle vier.


Merry Christmass!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hee Arjan, Louise en kids,

We lezen elke dag het blog. Leven op afstand met jullie mee en hopen dat er snel uitsluitsel en een beetje een weg omhoog gevonden kan worden.

Hou jullie taai.

Groet,

Sjaak, Karin en kids.