Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 9 december 2011

Regelneef of -nicht

De laatste dagen waren druk, druk, druk en drukker. Aangezien manlief volgende week wordt opgenomen in het AMC en ik ook die kant op ga, moest er veel geregeld worden. En ik ben nog niet klaar met regelen hoor!!!

Maar we zijn eigenlijk gewoon blij dat er nu iets gaat gebeuren. En wat het ons ook mag brengen, we zullen gewoon blij zijn als we weten wat er aan de hand is. En dus regel ik me nu suf. Maar dat doe ik met liefde.

Paps en mams zorgen voor de schatjes, mijn leerlingen weten wat ze moeten en de school van de schatjes is op de hoogte. Nu nog pakken voor mezelf en manlief en we kunnen richting Amsterdam. Onze hoop is gevestigd op Amsterdam. En die hoop betreft vooral het krijgen van een diagnose. Dan zien we wel weer verder.

Ik hou jullie op de hoogte!! Ook vanuit Amsterdam.

Geen opmerkingen: