Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 30 december 2011

Thuis

Ik ben weer thuis. Ik zit nu achter mijn eigen computer, op mijn eigen stoel, met mijn eigen glas in de hand, naar mijn eigen radio te luisteren (Top 2000). Heerlijk. Morgen wordt manlief naar ons "eigen" streekziekenhuis gebracht en is het hoofdstuk Amsterdam voorlopig afgesloten. Natuurlijk worden we daar nog weleens terug verwacht, maar voor nu zijn we voorlopig weer terug in ons "Drenthse Laand".

En dat niet alleen. We hebben weer een toekomst met zijn vieren. Een toekomst die sowieso nog wel wat hobbels en bobbels zal kennen. En garanties worden natuurlijk ook niet gegeven in het leven, maar die diepzwarte donkere wolk is nu toch wel grijs geworden.

Vanaf morgen zit ik nog maar op 10 autominuten van die liefste, allerliefste vent waar ik mee getrouwd ben. En 2012 wordt het jaar van herstel, hoop en leven.

En voor de definitieve diagnose, klik hier.

4 opmerkingen:

Jan Hermen en Germa zei

Fijn, dat er nu wat aan gedaan kan worden en hij zich al wat beter voelt. We wensen jullie een gezond en gelukkig 2012 toe.

Anoniem zei

wat een hoopvol nieuws op de laatste dag van het jaar!

dikke kus
Jan en Heleen (vanaf Ameland)

Anoniem zei

Supergaaf nieuws Louise!! We wensen jullie een gelukkig 2012 toe!!

Groeten, Mariëtte, Koen & familie

Anoniem zei

Wat fijn dat je je man nu weer in de buurt hebt.
Ik hoop dat 2012 jullie veel goeds brengt.
Groetjes Liana