Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 29 december 2011

Vertraging

Mijn verslag van gisteren heeft wat vertraging opgelopen. Gisteravond had ik geen zin en geen puf om nog iets te publiceren. Niet dat er iets vervelends is gebeurt, in tegendeel, het was een ontzettend leuke dag.

Ik ben met de kinderen naar Artis geweest. De hele dag heeft het liedje: "Uit Artis is een beer ontsnapt" door mijn hoofd gespeeld. En als ik het al even kwijt was, dan zong één van de kinderen het wel. Jammer genoeg was het wel erg koud en was het somber, zodat het maken van foto's lastig was. Maar ik heb toch een heleboel foto's gemaakt.

Het Wandelmannetje kon niet genoeg krijgen van het aquarium. Alles werd uitgebreid bekeken. En ik moest van allerlei beesten een foto maken. Gif- en andere kikkers, kwallen en vissen.







Dan was er nog de afdeling vogels.



 En andere dieren.


De zeeleeuwen waren erg leuk.



De gorilla's werden uitgebreid bekeken.



En ook al ben je dan al bijna puber (volgens jezelf), de speeltuin blijft leuk.






Na de leeuwen liepen we nog door het reptielenhuis en toen stapten we weer in de tram.




We bezochten de Bijenkorf nog even, maar het was lang genoeg voor de schatjes om al hun zakgeld uit te geven.



En toen waren we weer in het AMC. Manlief had een goede dag gehad. Dinsdagavond had hij zijn eerste dosis prednison gekregen en volgens de arts was er al sprake van krachttoename in zijn handen en schouders. Ook gisteravond heeft hij een dosis gehad en manlief heeft nu het (heel voorzichtige) idee dat het gevoel in zijn benen iets veranderd is. De prednison heeft zijn toestand in ieder geval niet verslechterd en we zijn dus nu voorzichtig positief. Met de nadruk op voorzichtig, want we zijn al een keer eerder blij geweest om een diagnose die uiteindelijk niet bleek te kloppen.

We wachten dus nog maar even af, maar de ontwikkelingen zijn hoopgevend.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik hoop dat het voorzichtig positief snel veranderd in positief.
Sterkte.
Groetjes Liana