Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 8 april 2013

Gepaste trots

Met gepaste trots presenteer ik u 2 schitterende rapporten. De eerste is van dochterlief. Zij krijgt 2 maal per jaar een rapport en deze is van eind februari. Een rapport om trots op te zijn.


Allen het technisch lezen wil maar niet lukken, maar als dat alles is.....

Het tweede exemplaar is van de Wandelkerel. Hij krijgt 3 rapporten per jaar en dit exemplaar is van afgelopen vrijdag. En ook dit exemplaar ziet er fraai uit.


Genoeg reden om trots te zijn, lijkt mij!!!

1 opmerking:

Wandelmams zei

Je kan echt wel zien waar de kwaliteiten zitten. Ik ben reuze trots op wat ze presteren. Ga zo door, zei de leerkracht ooit.