Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

woensdag 17 april 2013

Een stap vooruit, twee terug....

Het is net een omgekeerde processie waarin wij ons nu bevinden. Ging ik zondag nog heerlijk aan de wandel met de Wandelkerel, omdat het met manlief beter ging, vandaag was de situatie totaal anders. Of eigenlijk gisteravond al. Toen we naar bed wilden gaan en manlief opstond van de bank werd hij duizelig.

Afgelopen nacht heeft hij dan ook op de bank doorgebracht, omdat hij de trap niet op durfde. Hij was namelijk zo vreselijk duizelig en als je dan al niet al te stevig op je benen staat, is traplopen helemaal vragen om problemen.

Vanmorgen was hij niet alleen duizelig, maar ook misselijk toen ik beneden kwam. En niet een klein beetje. Zijn lichaam schokte, omdat hij het gevoel had te moeten overgeven, maar zijn maag was leeg, dus er kwam niets los. Hij zweette, schudde, draaide en bleef maar boven de emmer hangen. Ik heb direct de HA gebeld en die was snel bij ons. De HA dacht aan een virus dat in ons dorp rondwaart en dat op het evenwichtsorgaan slaat en misselijkheid veroorzaakt. En dus kreeg manlief een injectie waarvan hij met een uur op moest knappen. Na dit uur moesten we de HA weer bellen.

Tijdens dat uur knapte manlief wel iets op, maar niet veel. Ik heb hem toen voorgesteld om toch maar aan de HA te vragen of hij niet beter op zijn plaats zou zijn in het ziekenhuis. Gelukkig was manlief het mij eens en de HA ook. En zo werd hij even later opgehaald met de ambulance voor het vervoer naar het ziekenhuis.

In het ziekenhuis denkt men ook aan een virus, maar het zou ook een infarct in de kleine hersenen kunnen zijn als gevolg van zijn ziekte. Daarom moet hij morgen door de MRI en krijgt hij nu alvast preventief bloedverdunners. En nu wachten we dus maar weer af.....

Geen opmerkingen: