Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 8 april 2013

Gedenkwaardige dag

Even snel een kort bericht, want het was vandaag een gedenkwaardige dag. Voor ons is deze dag eigenlijk niet uit te drukken in woorden. Na driekwart jaar zoeken naar een diagnose en één-en-een-kwart jaar revalideren met ups en downs is manlief vandaag voor het eerst sinds september 2011 weer een aantal uur op kantoor geweest om te werken.

Natuurlijk zijn we het afgelopen jaar regelmatig naar zijn kantoor gegaan om een bakkie te doen, met collega's te kletsen en om met PZ en de kantoordirecteur te praten over de re-ïntegratie. Maar vandaag nam manlief plaats achter een computer en verrichtte hij werkzaamheden op kantoor. Hij was al wel thuis aan het werk, al heel lang, maar nu is er toch een geweldige stap vooruit gezet. Volgende week gaat hij weer. Het lijkt niks, 4 uurtjes op kantoor, maar voor ons is het een ongelooflijke stap voorwaarts!!!!!