Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 14 juni 2013

Op kamp

Dochterlief ging met groep 7 op kamp en ik mocht mee. Gelukkig, want ik ben gek op schoolkampen. Ik vind het geweldig om de kinderen op heel andere manier te zien en te leren kennen en dan toch te ontdekken dat die schatjes zich uiteindelijk op kamp niet anders gedragen, dan dat ze anders ook doen.

Dat geldt op mijn eigen school, maar natuurlijk ook bij Dochterlief. En het was voor mij de kans om Dohterlief eens mee te maken op een manier die ik normaal niet meemaak. Natuurlijk had ik haar vooraf gevraagd of ze het goed vond als ik mee zou gaan, want ik wil haar kamp niet verpesten. Maar ze vond het prima.

Eenmaal aangekomen op locatie kreeg ik wel de opdracht om op de andere slaapzaal te gaan slapen, en terecht!!! We fietsten, we deden zeskamp, we snackten, we wandelden, er werd getut, en gefeest, we bezochten het Tinnenfigurenmuseum in Ommen en we zwommen in open water en uiteindelijk fietsten we weer naar huis!!!

Ik heb genoten van alle 38 schatjes uit groep 7. En Dochterlief heeft genoten van haar groep7 kamp. Volgend jaar gaat ze voor een paar nachtjes meer!!!!























Geen opmerkingen: