Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 17 juni 2013

52.56 Comfortabel zitten

Onze eettafelstoelen zijn een allegaartje van gekregen en voor weinig gekochte stoelen. Die voldeden prima, tot manlief ziek werd. En nu hebben we dus stevigere en meer comfortabele stoelen nodig. En toen waren paps en mams toe aan een noeuwe keuken en besloten ze om ook een nieuwe tafel en nieuwe stoelen aan te schaffen.

En omdat ik zo lief kan kijken....... kregen wij 4 van de 6 oude stoelen. En die stoelen krijgen een update voor ze in onze keuken komen te staan. Het zijn oerdegelijke eikenhouten stoelen. Vroeger voorzien van groene skai, die in de loop der jaren door paps en mams is vervangen.

En nu wil ik ze wit maken en voorzien van knalrode zittingen. Ht begin is gemaakt. Maar ik ga pas verder met afkrabben als het weer zodanig is dat dat buiten kan, want de lucht in huis was niet te harden. Maar het moet toch lukken om in het najaar comfortabel te zitten in onze eigen keuken!!!



Geen opmerkingen: