Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 30 juni 2013

52.58 Een steuntje in de rug

Vorig jaar aan de Via Gladiola kregen we een enkele gladiool met een gehaakt poppetje eraan. Dat we maar één gladiool kregen, vonden we geen probleem, want met een hele bos sjouwen is geen pretje, dus meestal lieten we bos achter bij onze fans en namen we slechts één gladiool mee. Het gehaakte poppetje gaf deze gift iets extra's en dus waren wij uitermate tevreden. De poppetjes van de Wandelkerel en mij zitten al het hele jaar gezellig in de boekenkast. En toen Wandelmams en ik ze afgelopen week zagen zitten, bracht ons dat op een idee!!!



En daarom doken we de bak met bolletjes wol in, op zoek naar de goede kleuren. Oranje en groen, omdat dit de kleuren van de N4D zijn en wit voor een gezicht. Na enig zoekwerk vonden we wat we zochten.


En wat nu het idee is? We willen een aantal van die poppetjes haken om onderweg weg te geven. Aan iemand die het moeilijk heeft of iemand die ons helpt of gewoon omdat we daar zin hebben. Wandelmams heeft intussen een begin gemaakt. Ik moet nog even flink aan het werk, maar gelukkig heb ik nog even tijd!!!


1 opmerking:

marianvok zei

Leuk! Het schiet al op....wij -neefje van 13 & ik- zijn klaar voor onze eerste 40. De vorige jaren deden we samen de 30...
Jullie veel succes en vergeet niet te genieten!!!