Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 9 juni 2013

52.55 Medaillebord

De Wandelkerel heeft ondertussen een respectabale hoeveelheid medailles vezameld. Die liggen nu allemaal los op zijn kast, maar dat is eigenlijk zonde. Dus zocht ik een mooie manier om die medailles te kunnen ophangen. Dat werd het volgende medaillebord.

Ik liet bij de bouwmarkt een plaat MDF op maat zagen. Ik kocht daar tapijttape (dubbele plakrand) en plakte de tape op de plaat MDF.




De maat van de plaat MDF is gelijk aan de maat van een plaat underlayment (60x120 cm) en met de nodige zorgvuldigheid bevestigde ik de plaat underlayment op de plaat MDF.


Dit deed ik gelijk 4 keer. Dochterlief wilde wel een prikbord, ik heb ook veel medailles en er gingen nou eenmaal 4 platen MDF uit de grote plaat.


Ik zocht een aantal leuke lapjes stof uit, streek ze en bevestigde ze met een nietmachine. Waarbij de stof op de kant met het underlayment werd gelegd.



Om de borden op te kunnen hangen, haalde ik bij de fietsenmaker remkabel, die ik zo bevestigde dat het bord zowel liggend als staand opgehangen kan worden.



Nu nog zorgen voor goed bevestiging aan de muur en de medailles kunnen in volle glorie flonkeren!!!

Geen opmerkingen: