Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 31 december 2023

52.435 Ode aan Trien

De oplettende lezer heeft het misschien al gezien bij het bekijken van de foto's van de kerstcadeaus, ik maakte voor de schatjes een kussen met afbeeldingen van ons poezenbeest Trien. Ik liet hiervoor stof bedrukken met foto's van het poezenbeest.


Omdat dat niet heel goedkoop is, stof met eigen foto's laten bedrukken, bestelde ik stof voor een kant van het kussen. Voor de andere kant moest ik dus nog wat verzinnen. Nu heb ik gelukkig een Cameo, dus ik maakte voor die andere kant een afbeelding.



Nadat beide helften op maar waren gemaakt en voorzien waren van een lockrand, kon ik de kussens in elkaar zetten.
 
 
 
Manlief en ik vonden het resultaat zo leuk, dat we bijna besloten om de kussens zelf te houden. Dat we dat uiteindelijk toch niet gedaan hebben, is te zien op de kerstfoto's.
 


 
En de schatjes zijn ook zielsgelukkig met hun kussen en daar gaat het om.

Geen opmerkingen: