Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 20 januari 2013

It giet oan!!

Al vanaf het moment dat dochterlief hoorde dat het ging vriezen, had ze het druk met schaatsen. "Mam, heb je de schaatsen al van zolder gehaald?" "En zijn ze wel geslepen?" "O, nog niet geslepen. Wanneer breng je ze weg?" "Heb je de schaatsen al opgehaald?" "Is de ijsbaan al open?"

En vanaf donderdag werd een paar keer per dag de site van de ijvereniging gecontroleerd of de ijsbaan al open was. Dat was donderdag niet het geval, vrijdag niet, zaterdag niet en vandaag eindelijk wel.

Dus na de twee hockeywedstrijden van vanmorgen, vertrokken we vanmiddag samen naar de ijsbaan. En ondanks de gure wind hebben we de nodige rondjes geschaatst.




Geen opmerkingen: