Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 17 januari 2013

Nieuwe bril

Na twee jaar werd het voor dochterlief weer tijd voor een nieuwe bril. De huidige werd krap en zorgde voor allerlei drukplekjes op haar neus en achter haar oren. En dus moest er weer een nieuw exemplaar uitgezocht worden. En ook nu kwamen we tot dezelfde conclusie als de vorige keer, qua model en kleur. Alleen nu konden we niet meer zoeken tussen de kinderbrillen, die zijn echt te klein. Maar bij de volwassen brillen zijn er veel te groot. Tja, net geen servet en net geen tafellaken....

Na een half uurtje passen en meten waren manlief, dochterlief en ik het eens. En toen kwam het leukste. Ze kreeg een uitnodiging om te helpen bij het inzetten van de glazen. en die nam ze met beide handen aan.

En zo togen we vanmiddag naar de opticien. En dochterlief stond lekker en figuurlijk met haar neus overal bovenop. En ik genoot mee. Ik vergat alleen om foto's te nemen. Pas toen de bril gepoetst werd nam ik nog een paar foto's.



Na uur vertrokken we weer. En dochterlief was zielsgelukkig met de nieuwe bril op haar neus.



Geen opmerkingen: