Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 9 mei 2016

52.160 Van alles wat

De afgelopen periode heb ik nog wel wat dingetjes gemaakt, maar echt actief ben ik niet geweest op het gebied van handwerken. Maar ik kan wel iets laten zien.

Dochterlief werd bij haar vriendin uitgenodigd om de verjaardag van de zusjes van de vriendin mee te vieren (en om taarten te bakken). Natuurlijk kom je dan niet met lege handen.




Dochterlief gaf met een andere vriendin samen een feestje. En aangezien die vriendin idolaat is van de Hunger Games, was het niet zo moeilijk om een passend cadeau te maken.



En natuurlijk moesten er nog nieuwe Drentsche vlaggen aan de wandeltassen van Wandelmams en mij.





Geen opmerkingen: