Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 21 februari 2021

52.326 Sneeuw

Ik noemde het al eerder, tijdens de sneeuwperiode ben ik aan het sneeuwverven geweest. Er staat hier een bak met textielverf, afkomstig van Wandelmams en ik besloot om daar mee te gaan experimenteren. geen idee hoe goed de verf nog pakt, maar proberen kan geen kwaad toch? En wat was het leuk om regelmatig een blik te werpen op de smeltende sneeuw. 

Bij de eerste poging gebruikte ik een complete lap, losjes gedrapeerd in een mand. Na afloop bleken de kleuren erg doorgelopen, zonder echt effect te kunnen zien van de smeltende sneeuw. Mijn conclusie was dat ik waarschijnlijk teveel sneeuw had gebruikt. Hoewel na het strijken er toch wel meer effect in zat dan ik in eerste instantie dacht.














Na mijn wandeling naar Rouveen begon ik aan ronde twee. Deze keer kleinere lapjes en minder sneeuw. Eens zien wat dat zou brengen.














Na het spoelen was alle geel en groen verdwenen, dus ik denk dat deze geel zijn kracht heeft verloren, maar ondanks dat heb ik er toch een paar leuke lapjes aan overgehouden. Nog geen idee wanneer ik ze ga gebruiken, ik heb er nog geen doel voor. Maar ja, ik moest het ijzer smeden nu het heet was of was het nu de sneeuw gebruiken nu het koud was.....

En wat ik nog meer heb geleerd?




Niet vergeten om handschoentjes aan te doen!!!!

Geen opmerkingen: