Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 30 december 2016

52.190 Handlettering

Op mijn verlanglijstje voor de Kerst stond het boek "Handlettering de je zo" en na het maken van het lijstje kwamen we de mogelijkheid tegen om een workshop Handlettering te doen. Samen met Mams en Dochterlief ging ik op pad.

Het was een erg leuke avond, mede omdat er oude bekenden bleken te zijn en tot grote vreugde van Dochterlief een leeftijdsgenootje. Daarnaast is Handlettering gewoon heel leuk om te doen. En het resultaat van deze avond vind je hieronder.
Dit smaakt naar meer!!!!

Geen opmerkingen: