Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 24 december 2016

52.189 Galajurk

En dan is het weer december en dat betekent gala op school. De afgelopen jaren ging naar het gala in een lange jurk, maar ik wilde nu wel weer eens iets anders. Ik vond een geschikte stof en ging aan het werk.


Ik had een patroon van een shirt met raglanmouw liggen en die heb ik zo aangepast dat het een jurk werd. Uiteindelijk was ik twee uur bezig en toen had ik een jurk.


Ik kan helaas geen foto laten zien van het gala, want nog voor het feest goed op gang kwam, ging ik door mijn rug. Ik heb het gala dan ook vroegtijdig verlaten. Ik hoop dat er binnenkort een gelegenheid is om de jurk weer aan te doen.

Geen opmerkingen: