Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 11 december 2016

52.187 Foute kersttrui

En dan komt er een mailtje van een collega, met het leuke idee om met de collega's een foute-kersttruien-dag te houden. Leuk voor de leerlingen, zien ze ons ook weer eens van een andere kant en zo tegen de kerstvakantie raakt bij iedereen de energie een beetje op, dus zo'n dagje kersttruien spotten is ook voor ons leuk.

Er is alleen één klein probleem. De truien die te koop zijn in de winkels zijn allemaal synthetisch (ja, of je betaalt de hoofdprijs) en ik heel slecht tegen dat materiaal. Dus ik naar de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam om een katoenen trui te kopen om daar dan maar zelf een afbeelding op te maken.

Plaatje van internet, zelf helemaal bewerken zodat hij geschikt is om te snijden en dan op de trui persen. Ik was er blij mee.


Nu nog afwachten wat de leerlingen ervan vinden. Zowel van mijn trui als van de actie van hun docenten.

Geen opmerkingen: