Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 6 september 2015

52.138 Een (bijna) blij meisje

Afgelopen week heb ik genoten van het maken van de dekbedhoes voor ons bed. Ik was vergeten hoe leuk ik het vind om achter de naaimachine te zitten, ik heb me de laatste tijd eigenlijk alleen bezig gehouden met haken. Niet dat ik dat niet leuk vind, maar misschien heb ik me daar iets te veel opgestort. Dus tijd om iets meer afwisseling te brengen in het geheel.

Maar deze week toch maar weer achter de naaimachine, Dochterlief wilde zo graag een Hunger Games dekbed. Het dekbedgedeelte is gelukt, het Hunger Games gedeelte niet, omdat ik niet genoeg goudkleurige flex meer in huis had. De kussensloop kon ik nog bedrukken, de dekbedhoed niet. Toch houdt dat Dochterlief niet tegen om de boel op haar bed te gooien.

Ik heb geen "Making of..." foto's, maar ik kan wel het eindresultaat laten zien.





Geen opmerkingen: