Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

woensdag 25 februari 2015

52.111 In de vakantiemodus

En toen schoot ik heerlijk in de vakantiemodus en vergat ik om afgelopen zondag deze 52 te plaatsen. En dat terwijl ik donderdagavond, toen de mannen zaten te klaverjassen,, heerlijk heb zitten haken aan mijn Southbay-omslagdoek.


Bovenstaande stuk heb ik zo'n twee keer gehaakt. Het duurde even voor ik het patroon helemaal door had en daarom ging ik een paar keer de fout in en daar kwam ik pas in de volgende toer achter. Maar na dit stuk had ik de smaak te pakken en het volgende stuk ging zonder problemen en uithalen.


Het patroon vond ik hier, maar op internet zijn er nog veel meer versies te vinden.


Geen opmerkingen: