Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 17 maart 2013

52.45 Voor niks gewerkt....

Ach,dacht ik van de week. het zal wel weer eens kerstmis worden, dus laat ik mijn Scandinavian Christmass er eens bij pakken om die laatste paar onderdelen op blok 2 te appliqueren. En vol goede moed ging ik aan de slag. Bij het uitpakken van het plastic zakje met de losse onderdelen dacht ik even dat er iets viel, maar naspeuringen op de grond leverden niks op en een visuele controle leek ook geen gebreken op te leveren.

Dus zat ik heerlijk op de bank mijn steekjes te maken. Rendierhoofd, paddestoel en vervolgens vliegend beest (kalkoen, kip, maakt mij niet uit), tot mijn schaartje in de tas viel toen dochterlief langs raasde op haar skeelers. Die skeelers zijn geen probleem. De vloer kan het hebben, het huis kan het hebben en dochterlief kan het zeker hebben om haar energie kwijt te raken tijdens de ellendige omstandigheden buiten.

Maar toen ik het schaartje opdook uit de tas, kwam ik het steeltje van de paddestoel tegen. En die had ik moeten appliqueren voor ik het hoedje van de paddestoel vast zette. En dus was ik boos. Ja, boos. Op mezelf!!! Omdat ik te makkelijk over het "vallende stukje" heen was gestapt. En nu moet ik dus het hoedje van de paddestoel weer loshalen om het steeltje netjes te kunnen vast zetten.

En omdat ik de pest in had, ben ik direct gestopt. Nu eerst maar eens moed verzamelen om de boel uit te halen....

Ach, voor de Kerst zal deze quilt wel af zijn...... Tenslotte wordt het elk jaar weer Kerst!



Geen opmerkingen: