Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 22 oktober 2011

52.7 Cadeautje

Het Wandelmannetje had vandaag een feestje van een meisje uit zijn klas. En hij had geen idee wat hij haar zou geven. Hij had wel gevraagd wat ze eventueel wilde hebben, maar daar werd hij niet wijzer van.

Uiteindelijk kwam hij tot de conclusie dat hij maar geld moest geven. Maar alleen een envelop vond hij toch wel erg kaal. En toen werd ik dus ingeschakeld. "Mam, kan je niet een leuk knuffeltje maken om erbij te doen? Dan is het wat minder kaal." En deze moeder trapte er weer in......

Ik zocht een aantal Knippies na, daar staan tegenwoordig vaak knuffeltjes in. Na enig zoekwerk, vond ik een geschikte knuffel. En dus dook ik in de lapjeskast.


Raderde het patroontje uit en keek hoe het uitkwam op de stof, zodat het kleurverloop ook op de knuffel leuk was om te zien.


Ik dook vervolgens nog een keer de kast in op zoek naar de lapjes vilt. Die bleek overigens groter dan ik dacht....


En daarna zette ik het beest in elkaar. Hij bleek nog een beetje kaal en toen bracht een strik uitkomst.


Het Wandelmannetje bleek de enige jongen op het feestje. Er was nog een jogen uitgenodigd, maar die had andere afspraken. Hij maakte wel de blits, want er klonk erg veel "Ahhh" en "Ohhh" toen het cadeau werd overhandigd.

Ook ik vind hem erg grappig en ik heb al een bestelling binnen voor een soortgelijk exemplaar. Dochterlief is ook erg gecharmeerd van dit vriendje.

Geen opmerkingen: