Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 10 december 2010

Kleine meisjes.....

Wat is dat toch? Dat ouders altijd blijven denken dat hun kind klein is. En dat kinderen elke keer hun ouders weer verrassen met wat ze allemaal kunnen, weten, snappen en doen. Nu weer dochterlief.

Gisteren heeft ze naailes gehad, in de winkel waar haar naaimachine gekocht is. Vandaag werd er gelijk actie ondernomen. Of ik een plekje wilde maken in de hobbykamer, waar haar naaimachine dan ook kan blijven staan en of ik dan in de buurt bleef om te helpen als dat nodig was. Natuurlijk meis. Jij vraagt, ik draai......

Eerder deze week had ze al patroontjes getekend en deze uit vilt geknipt, want ze ging versiering maken voor HAAR kerstboom. En nu moest er vulling bij en had ze lintjes nodig. "Als jij die nou even opzoekt mama, dan zet ik de naaimachine klaar." En zo gebeurde.

En voor ik het doorhad was ze bezig. En ik was in de buurt, maar totaal overbodig. Dus ben ik mijn fototoestel maar gaan halen!!!!! En het ergste leukste is dat de dame niet eens doorhad dat ik weg was geweest. Zo geconcentreerd was ze bezig.

Kleine meisjes.......... Ze worden zo snel groot........



Geen opmerkingen: