Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 31 december 2010

Bijna 2011

En zomaar opeens is het bijna 2011. Nou ja, niet zomaar opeens, tenslotte zijn er wel wat voorbereidingen aan de jaarwisseling vooraf gegaan. Knieperties bakken, boodschappen doen, hapjes maken, logeerbedden in orde maken, dus ik wist echt wel dat 2011 eraan kwam.

Maar toch..... 2010 was ook nog maar net begonnen, dacht ik. Aan de andere kant weet ik ook wel dat alle 365 dagen zijn geweest. En er is zoals altijd veel gebeurd. Gelukkig dit jaar vooral leuke dingen, maar één ding kwam ONGELOOFLIJK hard aan.

Een 9-jarig vriendje van het Wandelmannetje, dat overleed door een ongelukkige val, heeft onze wereld op zijn grondvesten doen schudden. Want dat kan en mag toch niet gebeuren. Voor ons zal 2010 altijd het jaar blijven dat dit menneke het leven liet. En nog regelmatig komt hij terug in onze gesprekken en gedachten en denken wij aan zijn familie.

En ik weet niet waarom ik het hier nu over heb, maar vergeten doen wij hem niet.

Geen opmerkingen: