Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 18 november 2010

Zo maar blij....

Het is weer even wennen, 's avonds in het donker weer naar huis. Zo rond half 5 treedt de schemering alweer in. Na een aantal late dagen op rij, rij ik alweer in het donker naar huis. Ik vind er niks 'an. Helemaal omdat ik heb gezien dat het zonnetje vandaag echt wel zijn best heeft gedaan. Met prachtige wolkenluchten en een lekker zonnetje. Maar niet voor mij, want studiemiddag, dus balend in het donker naar huis.

Als ik bijna thuis ben, zie ik vanuit mijn ooghoeken dit......


Dus ik besluit om even terug te rijden om die flits van dichterbij te gaan bekijken. En wat blijkt, een creatieve dorpsgenoot heeft zich uitgeleefd op een flinke hoeveelheid pompoenen.


In elk van die pompoenen gaat vervolgens een waxinelichtje en dat geeft onderstaand effect....


Om het kunstwerk goed te laten zien nog maar even een foto met flits gemaakt. Een kar vol prachtig gesneden pompoenen. Kijk daar wordt ik, zo in het donker, dan toch wel weer erg blij van. Want zo vroeg donker is niet echt mijn ding. Maar met dit soort verlichting is het toch wel genieten. 

Geen opmerkingen: