Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 22 november 2010

Update ziek meisje

Eind vorige week kregen we de laatste bloeduitslagen van dochterlief. De eerste serie bloeduitslagen was goed, dus ook hier verwachtten we niets van. Helaas bleek dat een misrekening. Uit het bloedonderzoek blijkt dat ze de ziekte van Pheiffer heeft (gehad). Gehad tussen haakjes, omdat het ergste achter de rug is.

Hoewel het natuurlijk wel even schrikken is zoiets, zijn we toch ook wel een beetje opgelucht. Er is echt iets aan de hand. Zelf is ze ook erg opgelucht. "Mama, ik ben echt, echt ziek he?" Nou dat is ze. En gelukkig gaat het langzaamaan weer beter. Afgelopen zaterdag is ze alweer tot half 10 opgebleven.

Daarnaast is de oorontsteking genezen en doen de nieuwe astma-medicijnen hun werk goed. Het sporten gaat nu beter, ze houdt het langer vol. Al met al toch positieve ontwikkelingen. Nu de komende periode nog lekker rustig aan en dan komt het wel weer goed.

Geen opmerkingen: