Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

woensdag 10 juli 2024

Even niet......

Wat was het hier stil hè, de afgelopen maanden.....

Dat was niet omdat er hier niets gebeurde, het leven ging in volle vaart door, met wandelingen, met creatieve uitingen, met werk, met leuke en minder leuke dagen, kortom er werd gewoon geleefd. Nee, dat er hier op "Wandelen en meer..."  niets gebeurde lag volledig aan mijzelf. Ik kon er niet toe komen om hier mijn verhaaltjes te vertellen.

Daar is natuurlijk een reden voor, maar die reden hou ik voor mijzelf. Ik deel veel hier, maar sommige dingen horen in mijn optiek niet op het world wide web en mijn reden om niet te schrijven is een van die dingen.

En nu krijg ik weer zin om hier dingen te vertellen, ik heb namelijk  zo'n fantastische zomer gehad, met de 4Daagse, met gezelligheid thuis en een paar geweldige weken in Zweden, waar ik jullie graag over wil vertellen.

Om toch een beetje de logica in dit blog te houden, dateer ik dit bericht op een datum voor de 4Daagse, al is het nu 27 augustus en is de zomervakantie alweer bijna voorbij.

De komende weken zullen er weer verslagen verschijnen, ik zal proberen om ze zoveel mogelijk op volgorde van tijd te plaatsen zodat het nieuwste bericht bovenaan staat, maar ik kan niet beloven dat dat altijd gebeurt, dus kijk de komende tijd voor de zekerheid ook even terug als je volledig op de hoogte wil blijven.

Ik wens jullie weer veel leesplezier de komende tijd en mezelf natuurlijk veel schrijfplezier!!!!


Geen opmerkingen: