Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 31 oktober 2020

52.321 Project afgerond

En na de voorbereidingen van vorige week lukte het mij ook nog om deze één van de projecten af te ronden. Ik maakte een heerlijke najaars-/voorjaarsjas.

Het was voor mij de eerste keer dat ik met werkte met softshell en ik moet zeggen dat het mij meer dan 100% is meegevallen. Natuurlijk liep ik weer tegen (de mij bekende) problemen aan. Ik wil mijn zelfgemaakte kleding te perfect maken. in het geval van deze jas betekende dat, dat ik het patroon op het voorpand wilde laten doorlopen. En volgens mij is dat gelukt, maar dat mag je zelf beoordelen!





En soms zit het mee en soms zit het tegen. Ik kan wel concluderen dat het nu meezat!


En de jas zit ook nog eens heerlijk!!!


Geen opmerkingen: