Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 23 juli 2020

En weer door.....

Het bezoek aan het AMC is goed verlopen. Er zijn geen bijzondere dingen aan het licht gekomen. Wel lijkt het erop dat het krachtsverschil tussen links en rechts nog iets groter is geworden, maar dat is niet iets om ons op dit moment zorgen om te maken.

Wel gaf de neuroloog aan dat het goed is om nog eens na te denken over het afbouwen van de prednison. Ook al is de dosis erg laag, het blijft nog steeds beter om helemaal met de prednison te stoppen. Voor nu is besloten om dat nog even niet te doen. Omdat allebei de schatjes op kamers gaan, zal Manlief vanaf september veel vaker helemaal alleen thuis zijn en we willen eerst bekijken hoe dat gaat voor we beslissingen nemen over het (opnieuw) afbouwen van de prednison. Conclusie: Het komende half jaar gaan we op dezelfde manier voort als nu.

' s Avonds na het eten werd camping Hintergarten uitgebreid, onze oude stormtent werd van zolder gehaald. Ik moest even puzzelen hoe het ook alweer zat met opzetten, maar na een wat aarzelend begin. had ik het al snel weer door. Er was wel een probleem. Bij zo'n stormtent heb je veel haringen nodig en de haringen zaten in de disselbak van de caravan. Gelukkig hebben we altijd toegang tot de caravan, want hij staat bij de vader van Manlief in de stalling. De schatjes gingen dus haringen halen bij opa en toen we die hadden, duurde het niet lang voor de tent stond.









Nu maar hopen dat de tent nog waterdicht is.....

Geen opmerkingen: