Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 23 juli 2020

De Alternatieve 4Daagse, de dag van Nijeveen

Helaas was het niet mogelijk om vandaag een hele dag op pad te gaan, Manlief wordt vanmiddag verwacht in het AMC. Dat is ook de reden dat ik mij heb aangemeld voor de 10 km van de Alternatieve 4Daagse. Het werd vandaag dus een rondje om het dorp. Eigenlijk had ik er niet zoveel zin, want al die rondjes om het dorp heb ik de laatste maanden al meerdere keren gewandeld of gefietst, maar toen ik eenmaal op weg was, was ik blij om aan de wandel te zijn.

Ik zag dat het mais aardig is bijgetrokken door de natte periode die achter ons ligt. Ik genoot van de doorkijkjes tussen het mais door, ik genoot van de rust die er heerst tussen acht en tien 's ochtends en ik genoot vooral van het even alleen zijn.

Zo, dit is een net-wakker-hoofd zeg......




Na een eerste ommetje liep ik het dorp weer in, om even later ook het dorp weer te verlaten om aan de andere kant van het dorp over de buitenwegen verder te gaan.



Het enige minpuntje van de wandeling was dat een deel van de Mandensteeg zo overwoekerd was, dat het pad amper te zien was en dat het gras tot heuphoogte stond. Even later bleek dat daar aan gewerkt wordt, want een deel is al gemaaid, daar liep ik dus ook een stuk makkelijker.



Een krappe twee uur later was ik weer thuis, heerlijk gewandeld, ondanks de meer dan bekende route. Na een snelle douche is het nu tijd om in de auto te stappen, op naar Amsterdam......


Geen opmerkingen: