Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 13 februari 2016

52.153 Handwerkbeurs Zwolle

Het was weer zover, de Handwerkbeurs in Zwolle. Met Wandelmams en Dochterlief op pad geweest. Veel gezien, veel gehoord, weinig gekocht.

Wel zijn wij een beetje teleurgesteld over de workshops. Die zijn al jaren hetzelfde en we nu alles wel gedaan wat we leuk vinden en zelfs een paar dingen die we niet zo leuk vinden. En nu was er dus geen enkele workshop meer die we wilden volgen. We hopen dus dat er volgend jaar vernieuwing plaats vindt op dat gebied. Maar verder hadden we een topdag.


Van schaap tot breiwerk.... 


Lapjes in alle kleuren......



Bolletjes om hebberig van te worden.....



Dat geldt ook voor al die boeken, zoveel ideeën, teveel voor een mensenleven. 


Knuffels, knuffels. 



Op zoek naar buit!!!! 

De nieuwe lijfspreuk voor Dochterlief. 




 Teveel om te kiezen..... 

 



De buit van vandaag. De portemonnee was tevreden. En ik ook!!!!!!!

Geen opmerkingen: