Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 6 februari 2016

52.152 Midi-droomdekendag

Tja, als de landelijke droomdekendag in Hooglanderveen jaarlijks zo'n 100 quilsters aantrekt en als ik de dagen dat Wandelmams, Dochterlief en ik aan dromdekens werken een mini-droomdekendag noem, dan bezochten we vandaag een midi-droomdekendag. Want in Zwolle kwamen vandaag zo'n 20 quiltsters samen, waaronder Wandelmams, Dochterlief en ik.

En het was weer een heerlijke dag. Met koffie/thee en wat lekkers, heerlijke soep tussen de middag en vooral veel gezelligheid. Er werden vandaag 40 dekentjes ingeleverd en er zijn nog een flink aantal dekentjes in ontwikkeling. Dat levert weer veel blije kinderen op.

Ik maakte de top van mijn lasagnequilt af.



Dochterlief startte met een nieuw project.

Mams in actie met stroken overhemdstof.

Dochterlief tekent haar nieuwe project uit om de maat te kunnen bepalen.




En een impressie van wat er zoal aan dekentjes voorbij kwam.


Geen opmerkingen: