Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

dinsdag 25 februari 2014

52.85 Alle kleine beetjes....

En toen schoot ik met volle overtuiging in de vakantiemodus en vergat ik mijn 52 te plaatsten afgelopen zondag. Misschien komt dat ook wel, omdat ik op dit moment het haken weer helemaal heb opgepakt. De schaarse vrije uurtjes besteed ik in eerste instantie aan de CAL en pas daarna ga ik denken aan andere dingen.

Maar vorige week had ik een Bee  (een bijeenkomst van quiltende mensen dames)en daar wilde ik dan ook echt aan het werk met quiltwerk. De vorige Bee wilde ik verder met de Scandinavian Christmas, maar dat mislukte, ik had geen wit borduurgaren bij me. En dus heb ik even flink moeten zoeken, want ik wist zeker dat ik wit borduurgaren in huis heb, maar waar???? In de hobbykamer alle laatjes, mandjes  en zakjes omgekeerd en gevonden.


En zo kon ik weer eens verder met de Scandinavian Christmas. En elke keer een klein beetje maakt toch dat deze quilt voor de kerst af is (ooit)!!!!




Geen opmerkingen: