Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 11 augustus 2011

Vakantie

De zondag na de N4D vertrokken we naar Frankrijk. Om precies te zijn naar de Cotentin, Normandië. Met de vouwwagen achter de auto vertrokken we om half 6. Helaas duurde de reis langer dan we hadden verwacht, we waren ruim 13 uur onderweg.

Maar de rest van de vakantie was het allemaal waard. We genoten van de mooie omgeving, van de geschiedenis die daar nog volop leeft, we maakten nieuwe vrienden, genoten van elkaar, tankten bij, wandelden, deden spelletjes en nog zoveel meer.

Voor ons alle vier kwam het einde van deze vakantie te snel. Met tegenzin stapten we ruim 2 weken later weer in de auto om naar huis te gaan. Gelukkig ging de terugreis sneller dan de heenreis, hoewel het een lange rit blijft.

Van 1 ding zijn wij overtuigd. We gaan zeker nog een keer terug naar die omgeving. Kijk mee en geniet!!!

Brusjesliefde op het strand.

Port Racine, de kleinste van van Frankrijk.
Tja, wandelen natuurlijk.

Levende geschiedenis.

Duitse militaire begraafplaats. Sober en eenvoudig.
Pracht en praal op de Amerikaanse begraafplaats.


En natuurlijk de parachutist in Ste. Marie Eglise!!! Nu de film "The longest day" nog eens kijken.


Moois in de berm.




Favoriet tijdverdrijf, het strand!!!

Geen opmerkingen: