Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 26 december 2021

Een lekkere luie kerst

We hadden heerlijke luie relaxte kerstdagen. En eigenlijk begint kerst voor ons op 24 december met de kerstspecial van All You Need Is Love, die werd dan ook bekeken.


Ik begon de dag met een heerlijk rondje wandelen, hoewel het best wel koud was. Ik miste dan ook mijn muts, mijn oren werden behoorlijk aangevallen door de wind, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik kwam heerlijk opgefrist en voldaan weer thuis.




 
We hadden besloten om vandaag rustig op te starten, ieder op zijn eigen tijdstip, dus geen gezamenlijke brunch, die staat voor morgen op de planning. Daarom was ik alweer thuis voordat iedereen uit bed was. Nadat iedereen boven water was en rustig had gegeten en koffie/thee had gedronken, moesten er nog een paar kleine details worden geregeld voor de cadeaus konden worden uitgepakt en de gedichten konden worden voorgelezen.

De gedichten hebben jullie ondertussen al gelezen en de cadeaus hebben jullie al gezien, dus hieronder een paar sfeerfoto's.





Degene die een vraag goed beantwoordde mocht een cadeautje uitzoeken.



Even ruiken aan het Ritualspakket......

Na het uitpakken van de cadeaus was er even rust en daarna gingen we lekker eten, kaasfondue deze keer.


We sloten de avond af met een paar spelletjes 30 seconds in wisselende samenstellingen, daarna was het bedtijd, zodat we morgen fit zijn voor de brunch.😜

Ook tweede kerstdag begon ik met een wandeling, ik ben nou eenmaal een vroege vogel, zeker als ik nog geen tijd heb gehad om aan een ander ritme te wennen. Ik was dan ook ruimschoots voor het afgesproken tijdstip thuis. We hebben broodjes (af)gebakken, en heerlijk aan tafel genoten van een stevige brunch.

Deze keer wel een muts op....



Dochterlief en ik besloten om daarna de keukentafel helemaal leeg te ruimen, zodat er gepuzzeld kon worden, Manlief en de Wandelkerel vermaakten zich op een andere manier.




De avondmaaltijd was een kop soep met restjes van de kaasfondue en de brunch, dus snel klaar en erg lekker. En de dag sloten we af met De Streamers.



Wat ons betreft waren het heerlijke kerstdagen, niet te veel op het programma en met, zonder en naast elkaar de dagen door. Ik hoop dat ons nog vele kerstdagen op deze manier gegund zijn.

Geen opmerkingen: