Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 28 juni 2018

Eindelijk mag ik vertellen dat ......

Eindelijk mag ik vertellen dat mijn reis naar Spanje om de Camino te lopen niet zomaar een reis was. Natuurlijk ging ik die wandeling maken voor mijzelf, maar ik werd tijdens die reis gevolgd door Omroep Max, die er een prachtig serie van heeft gemaakt.

Vanaf 1 augustus wordt het programma "Laat mij maar lopen" uitgezonden. En ja, ik ben de naamgever van dit programma. Gaaf hè?

Het mooiste van alles is natuurlijk dat deze reis mij rust en inzicht heeft gebracht na de hectische jaren die we achter de rug hebben sinds Manlief ziek werd. Ik heb daar het verleden, de jaren in overlevingsstand kunnen afsluiten, en ben nu vol energie bezig met het heden en de toekomst.

Om een dikke, vette, duidelijke punt achter deze periode te zetten, loop ik de N4D dit jaar gesponsord voor de Sarcoïdose Belangenvereniging Nederland. Het zou fantastisch zijn als er een mooi bedrag wordt opgehaald, zodat in de toekomst de diagnose eerder gesteld kan worden en er een oorzaak wordt gevonden voor deze rare ziekte. Mocht je een bijdrage willen doen, dan kan dat via deze link.En om jullie een voorproefje te geven van het programma, hierbij de trailer. En allemaal kijken!!!!!

2 opmerkingen:

Rubato zei

Leuk hoor. Ik heb het ook gedaan. Ga graag kijken.

Ingrid zei

Ik ga zeker kijken!