Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 7 juni 2018

achttien jaar


Vandaag werd dit jongetje achttien jaar. Ik heb geen idee waar de tijd is gebleven, maar sinds vandaag zijn manlief en ik de ouders van een meerderjarige zoon.

Een zoon die het enorm naar zijn zin heeft in dit leven en die geniet van de dingen die hij doet. Zijn opleiding gaat super en hij komt elke dag vol enthousiaste verhalen thuis. Zijn hobby's, voetbal, drummen en wandelen. Zijn vrienden, maar ook het af en toe alleen zijn, hij geniet overal van. Hij heeft zelden tot nooit een slecht humeur en is sociaal en behulpzaam.

Ok, het is allemaal reuzengeur en maneschijn. Opruimen is en blijft een zwak punt, net zoals 's ochtends zijn bed uitkomen of 's avonds erin gaan. Maar hé, meerderjarig betekent zeker nog niet volwassen, dus er is nog hoop.

Lieve Kerel, nog vele jaren in goed egezondheid!! We houden van je.

Geen opmerkingen: