Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 23 juni 2018

Mar-athon Sneek

Een kort verhaaltje, aangevuld met foto's, meer wordt dit verslag niet. Dit heeft alles te maken met een chronisch tijdgebrek en een flinke achterstand. Die achterstand hoop ik langzaam maar zeker in te lopen. Maar nu naar Sneek.

Ik ging van start met Wandelmams, Angelique en Petra. De Wandelkerel was ook aanwezig, maar hij had een starttijd die 10 minuten later was. Omdat zijn tempo toch hoger ligt dan dat van ons, vond hij het geen probleem om die 10 minuten later te starten. Dat bleek niet onverstandig, want binnen het uur had hij ons ingehaald.

We hebben een heerlijke dag gehad met zijn vieren, met regelmatig contact met de Wandelkerel. Uiteindelijk was hij toch niet zo heel lang voor ons binnen. Hij had, helaas, weer flinke blaren op zijn hielen. Zijn hielbotten steken behoorlijk uit en dat leverde ook nu weer blaren en dus pijn op. Gelukkig hingen zijn crocs weer aan zijn tas, dus het stukje naar het huis van Petra, waar de auto stond, konden de schoenen uit. Bij Petra genoten we van een bord (of twee) heerlijk macaroni, gemaakt door haar man. En zo konden we met een volle maag weer huiswaarts.































Geen opmerkingen: