Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 9 april 2018

52.237 En een blije zoon...

Na een tevreden dochter vorige week, was het tijd om ook de Wandelkerel blij te maken, Op zijn kledingverlanglijst stond een hoodie. Maar omdat de binnenkant van de stof zo lekker zacht was, wel één zonder voering in de capuchon.

En ja, wat moet je dan. Ik vind het zo lelijk als je de naad ziet zitten in de binnenkant van een capuchon, dus zocht ik geschikt sierband. Gelukkig ligt er een behoorlijke voorraad en ondanks zijn zeventien jaar koos hij een voetbalprint uit. Helemaal prima!!









En zo had ik ook een tevreden en blije zoon.


Geen opmerkingen: