Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 5 november 2016

Langs de lijn

Het was weer een ouderwetse sportzaterdag. Manlief was deze keer op het hockeyveld en ik op het voetbalveld. Toch was het niet helemaal ouderwets. Op het hockeyveld is iets veranderd. Dochterlief is gestopt met actief hockeyen. Iets met vriendinnen in ander teams en geen bij haar in het team. Erg jammer, maar gelukkig is ze nog wel betrokken bij het spelletje. Ze vindt hockey te leuk om helemaal afscheid te nemen, gelukkig, en daarom is ze nu actief als scheidsrechter.

Op woensdag haalde ze haar scheidsrechterskaart en op zaterdag floot ze haar eerste wedstrijd. Ze kreeg complimenten van de coaches en van haar begeleider van de club. En natuurlijk had ze een trotse vader, die ook had gezien dat ze goed floot.




De Kerel is ook actief als scheidsrechter bij zijn club, maar vandaag stond er een potje voetbal op het programma.




Helaas moest het team van de Kerel de punten bij de tegenstander achterlaten. Maar al met al was het een lekker sportdagje.

Geen opmerkingen: