Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

dinsdag 14 juli 2015

52.131 Tussendoortje

Dochterlief is helemaal in de ban van The Hunger games. Ze de boeken gelezen, de films gezien, haar kamer hangt vol met plaatjes van deze serie, ze appt met haar vriendinnen over hoe en wat en ze kan niet wachten tot de laatste film, eind dit jaar, uitkomt.

En daarom bedrukte ik een shirt voor haar met het logo van de serie. Ze was helemaal happy!!!


Daarnaast had ik zelf ook nog een klusje, want Wandelmams en ik wilden een nieuw Drenthe-vlaggetje voor aan onze wandeltas en de Wandelkerel had er sowieso nog geen. Dus ik maakte er drie. Nu hebben we alledrie een Drenthe-vlag aan onze wandeltas. Onze tassen zijn nu Nijmegen-proof!!!!


Geen opmerkingen: