Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 17 oktober 2014

CAL week 39, 40 en 41

Het plaatsen van CAL- en 52-blogs heeft de laatste maanden wel wat te wensen over gelaten. En die twee hebben toch wel veel met elkaar te maken. In het begin van 2014 dacht ik dat ik deze twee wel met elkaar kon combineren en lang is dat ook goed gegaan. Het ging mis, omdat ik niet vals wilde spelen en daarom soms de CAL en soms de 52 niet plaatste. Op een bepaald moment liep in op mijn blog achter, terwijl dat ik werkelijkheid niet zo was en soms liep ik in werkelijkheid voor, maar plaatste ik niets op mijn blog. En zo liepen werkelijkheid en blog steeds verder uit elkaar.

Maar nu ben ik helemaal bij met de CAL. En de CAL is nu officieel geëindigd. Nou ja, in ieder geval de deken zelf. De afwerking volgt nog. Maar daar ben ik nog niet aan toe. Mijn deken is erg breed, maar nog niet zo lang. Mijn deken is nu 86 cm "lang" en de breedte ligt tussen de 1.60 en 1.80 m. Mijn deken loopt namelijk uit. Dat had ik al verwacht, want mijn "lossen" zijn altijd veel te strak. Maar voor mij hoort dat bij handgemaakt.

Maar ik ga de mijn CAL-deken verlengen, hoeveel weet ik nog niet. Misschien wel zoveel dat mijn strepen breedtestrepen worden, maar misschien laat ik het ook wel bij lengtestrepen. Maar nu het officiële gedeelte van de CAL is afgelopen, stap ik weer over op een wekelijkse 52-blog, waarin de CAL terug zal komen, maar gelukkig ook weer een heleboel andere creatieve dingen.

Maar nu het voorlopige eindresultaat van de CAL-strependeken!!! (Ik heb zelfs alle draadjes al afgehecht.)






Ondertussen is er één gezinslid dat al meer dan eens duidelijk heeft laten weten dat deze deken zeer gewaardeerd wordt. Ik weet alleen nog niet zeker of ik het hier helemaal mee eens ben....


En dan is dit het voorlopige eindresultaat. Ik ben er blij mee, maar ik haak voorlopig nog even door.



Geen opmerkingen: