Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 23 maart 2014

52.89 Uil

Afgelopen week was mijn wereld zeer beperkt. Vanuit liggend standpunt zijn de mogelijkheden zeer klein. Haken, quilten en fotograferen zijn eigenlijk niet te doen. Maar gelukkig is er dan het worldwideweb. En dus zocht ik me suf naar leuke dingen die ooit zou kunnen doen. Maar wel met een zeer kritisch oog. Gezien mijn beperkte vrije tijd, liet alles waar ik bij dacht" mhwa" gelijk schieten. Alleen de dingen waarbij het "wow-effect" optrad kregen een kans.

En dan bleef het ook alleen bij het opslaan van patroontjes. En deze wil ik met jullie delen. En ik heb ondertussen het patroon geprint en stofjes gezocht om deze uil te maken. Nu hopen dat ik op zeer korte termijn weer zover hersteld ben dat ik ook weer met de naaimachine aan de slag kan.



Geen opmerkingen: