Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

woensdag 19 maart 2014

52.88 Olifantje

En toen ging het even goed mis met mij. Tijdens het optillen van een wasmand zei mijn rug krak, auw, zeer!!! Hoewel ik er behoorlijk last van had, ben ik eerst nog een week naar mijn werk geweest en heb ik zoveel mogelijk alles door laten gaan. Maar afgelopen weekend hield het op. En nu lig ik dus al een aantal dagen plat, om mijn SI-gewricht dat ietwat ontwricht is, rust te gunnen.

Gelukkig had ik tussen de bedrijven door al wel even achter de naaimachine gezeten. Overigens is dat erg slecht voor mijn rug, maar dat wist ik toen nog niet. En het gezicht van nichtje N. toen ik mijn belofte aan haar inloste en haar haar olifantenknuffel overhandigde, maakte alles goed.

En het is ook eens schatje......





Het patroon voor deze knuffel vond ik hier en is afkomstig van www.farbenmix.de!

Geen opmerkingen: